Oglaševanje – dejavnosti (lokalna ponudba)

Kontaktni podatki:

Kavarna Vega | Idrija | Facebook

kavarna.vega@gmail.com

Mestni trg 1, SI- 5280 Idrija

Idrijska Kavarna se resnično lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Po prenovi je odprla vrata meščanom Idrije in vsem ljudem od blizu in daleč, ki imajo radi vse kar je dobro. Prenovljen ni samo interier, ampak tudi ponudba. Jan Fortuna in Patricija Klemenčič imata potreben posluh, ambicioznost in zagon. Skratka, vabljeni … pridite in se prepričajte sami.

VRTNARSTVO MIHEVC

Kontaktni podatki:

041 774 365 (Robert)

Vrtnarstvo Mihevc | Idrija | Facebook

Vrtnarija Mihevc je družinska vrtnarija, ki obratuje že več kot 20 let. Nekateri pa nas mogoče poznate kot Kmetija Pr’Kafurju, saj pridelujemo različno zelenjavo, ki jo prodajamo tudi na kmetijski tržnici v Idriji.

Nahajamo se v občini Idrija, na Spodnjem Vrsniku 18, kjer je tudi glavno mesto prodaje. Odprto imamo od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00 uro.

Pri nas lahko kupite razno balkonsko cvetje, jagode in zelišča.

Poleg tega vam nudimo svetovanje ob nakupu rastlin ter zasaditev vaših korit z izbranim cvetjem. V primeru večje količine cvetja pa vam tega tudi dostavimo v bližnje kraje.

Imamo tudi substrate ter gnojila za balkonsko cvetje.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete.

Kontaktni podatki:

info@mizarstvo-erjavec.si

www.carjimizarji.si

tel.: 051 411 380

Začetki Mizarstva Erjavec segajo v leto 1988, ko se je vse skupaj začelo v majhnem hišnem prostoru. Skozi leta smo pridobivali tako na izkušnjah kot tudi na delovni moči. Sprva je proizvodni program obsegal večinoma stavbno pohištvo.


Z letom 2003 smo se preselili v nove, večje poslovne prostore. Nekaj let kasneje smo pridobili certifikat Slovenske kakovosti in certifikat Unescove kulturne dediščine ter certifikat IPPC za toplotno obdelavo lesa. Proizvodnji program se je razširil tudi na bivalno pohištvo, v letu 2013 smo pričeli delo z podporo strojev z računalniškim krmiljenjem.


V letu 2021 je bil posodobljen strojni park z avtomatsko razrezovalko plošč ter začeli uspešno tržiti novo blagovno znamko CARJIMIZARJI.si V letu 2022 smo uspešno posodobili strojni park z novim 5 osnim CNC BIEESE, obdelovalnim centrom CNC BIESSE, robno lepilko ter strojem za staranje – ščetkanje lesa.


Družinski kolektiv sestavljamo ekipa šestih zaposlenih. Izdelujemo visoko kakovostno stavbno in bivalno pohištvo raznih oblik in stilov. Ker nas trg, tehnologija in privrženost kadra k podjetju ženeta naprej, se trenutno večinoma ukvarjamo z načrtovanjem in izdelavo ne tipskega bivalnega pohištva in notranjih vrat visokega kakovostnega razreda. Cilj našega podjetja je imeti veliko zadovoljnih strank in še dolga leta graditi na ugledu in kakovosti podjetja.

sl_SISlovenian