SREČANJE S KRAJANI ČEKOVNIKA IN REJCOVEGA GRIČA

Dne 3.8.2023 je KS Mesto Idrija izvedla prvo srečanje s krajani Čekovnika in Rejcovega griča, katerega se je udeležilo 15 krajanov.

Predsednik je predstavil krajanom vse člane KS Mesto Idrija ter način dela KS v tem mandatu. Izpostavil je, da je prioriteta sodelovanje s krajani pri vseh potrebah. V ta namen je zaživela spletna stran, uradne ure ter vprašanja in odgovori krajanom, seznanjanju s problemi na terenu in izmenjavo informacij pa so namenjena tudi tovrstna srečanja.

Krajane je zanimalo, ali KS vodi svoj seznam investicij, ima vpogled v tekoče investicije, način usklajevanja le – teh z županom, saj ugotavljajo, da se premalo vlaga v to območje občine ter da želijo biti seznanjeni o stanju investicij in predlogov, ki jih bodo podali.

Pogovor je potekal odprto, sproščeno, konstruktivno, izpostavljeni so bili konkretni problemi. S strani krajanov je bilo posebej poudarjeno tudi dejstvo, da je šlo nasploh za prvi tovrsten obisk in pogovor s krajani s strani KS.

Kaj so krajani še posebej izpostavili in opozorili ter dogovorjene in sprejete aktivnosti, ki jih bo izvedla KS, pa si lahko preberete v zapisniku na tej povezavi:

KS Idrija – idrija.si

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian