IZZIVI MEDSEBOJNIH ODNOSOV IN USPEŠNEGA REŠEVANJA KONFLIKTOV

Kako nam lahko pri tem pomaga NLP coach in/ali medaitor?

Krajevna skupnost Mesto Idrija nadaljuje z nizom dogodkov, s katerim želimo naše krajane obveščati, ozaveščati in opolnomočiti s ciljem, da bi živeli zdravo in v zdravi družbi.

Živimo v nepredvidljivih časih, ko so hiter tempo življenja, vedno novi izzivi, stres in izgorelost naši vsakodnevni spremljevalci. To pa v dobršni meri vpliva na naše zdravje, počutje in posledično na medosebne odnose, kot tudi na odnos do samega sebe. Kako si lahko pomagamo, na kakšen način lahko najhitreje in najbolj učinkovito pridemo do željenih rezultatov, boljšega počutja, kako se uspešno soočati z izzivi ter mirno in preudarno reševati konflikte?

Na tokratnem predavanju Vam bo Zumra Ćoralić, dipl. org. soc.,  NLP Coach za medosebne odnose, trenerka, družinska mediatorka, mediatorka v gospodarskih in potrošniških sporih in NLP Mojster praktik, predstavila:

  • kako s pomočjo Cachinga najhitreje in najbolj učinkovito pridemo od točke A do točke B
  • kaj je to Nevro Lingvistično Programiranje (NLP)
  • kaj je mediacija in
  • kako se s pomočjo mediacije izognemo dolgotrajnim postopkom obravnav na sodiščih ter rešimo konflikte na win/win način, kjer so vsi vpleteni zadovoljni.

Predavanje je primerno za:

  • posameznike, ki se znajdejo v stiski in potrebujejo nekoga, da jim prisluhne, jih razume in ponudi smernice za izhod iz stiske
  • tiste, ki jih zanima preudarno reševanje konfliktov v vsakodnevnih odnosih
  • predstavnike organizacij, podjetij in ustanov, ki si želijo slediti že uveljavljeni dobri praksi uspešnih podjetij in organizacij, ter se seznaniti o prednosti uporabe coachinga in mirnega reševanja konfliktov s pomočjo mediacije med zaposlenimi v podjetjih ali varovanci v vzgojno izobraževalnih zavodih.

Prijazno vabljeni!

One comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian